Tietoa meistä

Vastaanottomme on aloittanut toimintansa Viherlaaksossa vuonna 1992. Lähes kahdenkymmenen vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta hammashoitoa.

Meillä työskentelee yleishammaslääkärien lisäksi useita erikoishammaslääkäreitä, jolloin voimme tarjota teille aina parhaan mahdollisen hoidon. Lisäksi asiakkaitamme palvelevat suuhygienistit ja ammattitaitoiset hammashoitajat.

Hammashoitonne suoritetaan moderneilla laitteilla ja laadukkailla materiaaleilla, jolloin hoitonne sujuu mahdollisimman hyvin. Röntgenkuvat, potilaskertomukset ja ajanvaraus ovat olleet sähköisessä muodossa jo vuosien ajan vastaanotollamme.

Toimipisteemme Niittyhuipun Hammaslääkärit, entiseltä nimeltään Niittytorin Hammaslääkärit, on vastikään muuttanut uuteen Kauppakeskus Niittyyn, 2.krs. Osoite on Merituulentie 36, Espoo. Ajanvarauksen voi suorittaa joko näiltä tai Viherlaakson toimipisteemme nettisivuilta. Ajan voi varata myös puhelimitse keskitetystä ajanvarauksestamme (09) 5915 620.

Toivota tervetulleeksi terve suu ja kauniimpi hymy, hymy joka valloittaa – varaa meiltä aika!