Tarkastukset ja paikkaukset

Hammaslääkäri arvioi suusi tilanteen kokonaisvaltaisesti ja antaa sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman kustannusarvioineen toiveestasi. Useasti tilanteen kartoittamiseksi on syytä tehdä röntgentutkimuksia. Haluamme painottaa, että suun tarkastukset eivät ole pelkkiä ”hammastarkastuksia” sillä tarkastuksissamme arvioimme purentasi, suun limakalvot, leukanivelet, puremalihakset sekä tietenkin hampaat. Suusi terveys on yhteydessä koko kehosi terveyteen ja näin ollen se on meille ensisijaisen tärkeä.

Varaa aika tarkastukseen

 

Paikkaushoidot

Kaikki hammaslääkärimme tekevät paikkauksia/lohkeamien hoitoa. Meillä hammashoitoa ei tarvitse pelätä, sillä hammaslääkärimme huomioivat aina toiveesi. Puudutuksen saat aina, mikäli toivot.

Varaa aika lohkeamalle/paikkaukseen

 

Ehkäisevät hoidot

Hammaslääkäri arvioi tarkastuksessa yksilöllisesti ehkäisevän hoidon metodit. Tarvitset hammaslääkärin lähetteen suuhygienistille jotta hammaskiven poisto on KELA-korvattava. Yksilöllisen ehkäisevän hoitosuunnitelman avulla haluamme edistää terveyttäsi ja ennaltaehkäistä suun sairauksia. Ehkäisevää hoitoa ja hammaskiven poistoa suorittaa pääasiassa suuhygienistimme.

Varaa aika hammaskiven poistoon