Pelkohammashoito

Noin 40 % suomalaisista käy hammaslääkärillä epäsäännöllisesti pelon takia. Kun hammaslääkärillä ei käy säännöllisesti, jää myös ehkäisevä hoito usein hoitamatta minkä takia usein pelkäävillä potilailla on paljon korjaavan hoidon tarvetta.

Kaikki hammaslääkärimme osaavat ottaa pelkosi huomioon – muista kertoa asiasta kun tulet vastaanotollemme niin tiedämme! Mikäli oman hammaslääkärin kanssa keskustelu tai hammaslääkärin aktiivisuus pelon vähentämisessä (esimerkiksi että kertoo tarkasti hoidonkulusta etukäteen) ei auta, voimme auttaa muin keinoin. Miellyttävä hammaslääkärikokemuksesi on meille tärkeää.

Esilääkityshammashoitoa suoritamme rauhoittavilla, joita annamme tablettimuodossa ennen hoitoa. Keskustele hammaslääkärisi kanssa mikäli toivot esilääkitystä.

Nukutushammashoitoa meillä tekee hammaslääkäri Heidi Ekholm sekä suu- ja leukakirurgi Jukka Noponen. Nukutushammashoito tehdään yhteistyössä anestesiologian erikoislääkärin ja hänen tiiminsä kanssa. Kysy lisää vastaanotoltamme tai varaa aika hammaslääkärillemme konsultaatioon!

Varaa aika tästä